yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, ters atmosfer koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu kırmızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın ve evgin hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna mümasil. 

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana kapıların cepheı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin hatır anında bapnın kabil olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Nazar boncuğu kanatlı yangın yangın kapısı bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem bağışlamak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Binalarda mukannen standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir kondisyon takkadak insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Başarılı bir boşaltma planı, zelzele, su taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 kesilmeı geçmeyen konutlar, yek evler, ikiz evler ve nöbet evler gibi konutlarda, hiçbir kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın normal merdivenlerle esenlanabilmekte ve değişik herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page